13 Νοε 2015

Thankyouinsurance.gr από την Εθνική Ασφαλιστική, τη Vodafone και το Insurance Market

Τη νέα ιστοσελίδα που εγκαινιάζει τη συνεργασία τους λάνσαραν η Εθνική Ασφαλιστική, το insurancemarket και η Vodafone. Πρόκειται για τo thankyouinsurance.gr, που αποτελεί αποκύημα της σύμπραξης των τριών εταιρειών στον κλάδο αυτοκινήτου και βρίσκεται ήδη σε λειτουργία. Σύμφωνα με πληροφορίες το εγχείρημα έχει ήδη βρει ανταπόκριση από τους καταναλωτές, «γράφοντας» τα πρώτα συμβόλαια.
Οι εταιρείες εκτιμούν ότι μέσα από το thankyouinsurance.gr θα αξιοποιηθεί η πελατειακή βάση της Vodafone και σε βάθος χρόνου θα υπάρξει εγγραφή δεκάδων χιλιάδων συμβολαίων. Για αυτό και στο προσεχές διάστημα η προσπάθεια αυτή θα υποστηριχτεί από μεγάλη καμπάνια την οποία σχεδιάζει η Vodafone, προκειμένου να ενημερώσει τους συνδρομητές της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία αυτή, που έρχεται μετά από τις συμφωνίες της Interamerican με την Cosmote και της International Life με το Πρώτο Θέμα, δείχνει πως οι ασφαλιστικές εταιρείες αρχίζουν να διερευνούν και ένα πρόσθετο κανάλι στην προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων, μέσα από συμπράξεις με άλλους κλάδους που διαθέτουν μεγάλα πελατολόγια.
Thankyouinsurance.gr
Μέσω της ιστοσελίδας παρέχεται μεσοσταθμικά έκπτωση 20% στους συνδρομητές της Vodafone, που θέλουν να ασφαλίσουν το αυτοκίνητο τους στα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ΜobileΑuto ή ΜobileΑuto+.
Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 11/5/2016 και αφορά την ασφάλιση έως 2 ΕΙΧ ανά συνδρομητή. Η ιστοσελίδα δίνει επίσης τη δυνατότητα σε αυτούς που έχουν ήδη ασφαλισμένο το όχημα τους να «κλειδώσουν» την προσφορά για το επόμενο ασφαλιστήριο, ασχέτως αν θα υπάρξει μεταβολή στην τιμολόγηση μελλοντικά. Η διαδικασία ασφάλισης είναι πλήρως αυτοματοποιημένη για τους χρήστες και λειτουργεί και μέσω κινητών τηλεφώνων.
(Πηγή: Insuranceworld.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου