6 Νοε 2015

Παρουσίαση νέων προϊόντων και υπηρεσιών από την Prime Insurance

Η Prime Insurance σε μία κατάμεστη αίθουσα στην Αίγλη Ζαππείου,  παρουσίασε χθες τα νέα της προϊόντα και τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες της. 

Η παρουσία των Συνεργατών του Δικτύου της Εταιρίας στην Αττική, ήταν εντυπωσιακή καθώς πλέον των 400 απόλαυσαν την σημαντική αυτή εκδήλωση. 

Ειδικότερα παρουσιάστηκαν :

  • Τρία νέα προϊόντα στον Κλάδο Υγείας, το Clinic Smart, Clinic Family και Clinic Exclusive  που έχουν σκοπό και στόχο  να ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τις  απαιτήσεις για αξιόπιστη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Περίθαλψη, όλων των Ελλήνων, με τιμολόγια προσαρμοσμένα στις ανάγκες της δύσκολης εποχής που περνάμε.
  • Σημαντικές βελτιώσεις των υπαρχόντων εξαιρετικών προϊόντων Υγείας, First Class και Comfort, που γίνονται ακόμα πιο προσιτά και πιο ολοκληρωμένα.
  • Το καινούργιο M.I.S.,  ένα on line σύστημα ενημέρωσης και πληροφόρησης των Συνεργατών, που μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή ή και σε κινητό τηλέφωνο.
  • Πρωτοποριακή εφαρμογή, που φέρνει την εμπειρία της Prime Insurance στο κινητό τηλέφωνο του Συνεργάτη.  Πρόκειται για μια νέα καινοτόμα πλατφόρμα επιβράβευσης του Συνεργάτη μας,  που ονομάζεται Prime Awards. Ο Συνεργάτης, εκπαιδεύεται, μαθαίνει τον κόσμο της Prime μέσα από ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό περιβάλλον, κερδίζοντας παράλληλα πολλά δώρα!                                     
H  Prime, κάνει τη δουλειά του ασφαλιστή διασκέδαση!!! 

Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΔΕΜΚΟ  κ.  Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος στην βαρυσήμαντη ομιλία του, αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της Ασφαλιστικής Αγοράς, στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην κρίση και στο μέλλον της Prime Insurance, το οποίο και προέβλεψε, λαμπρό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου