13 Νοε 2015

INTERLIFE: Ενημερωτική εκδήλωση συνεργατών στην Κρήτη

Με τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου της INTERLIFE, Γιάννη Βοτσαρίδη πραγματοποιήθηκε  στις αρχές της εβδομάδας η ενημερωτική εκδήλωση για τους συνεργάτες Κρήτης της εταιρίας στο ξενοδοχείο Lato boutique Hotel στο Ηράκλειο.

Ο Επιθεωρητής Πωλήσεων της εταιρίας στην Κρήτη, Κώστας Καμπακλής, καλωσόρισε τους συνεργάτες της INTERLIFE που ήρθαν από όλες τις γωνιές του νησιού. 

Την ενημέρωση για τα καινοτόμα Προγράμματα Υγείας και Νοσοκομειακής Περίθαλψης καθώς και τα Προγράμματα Ασφάλισης Περιουσίας της INTERLIFE έκανε ο Product Manager της εταιρίας, Ηλίας Αλεξανδρίδης. Ανέλυσε διεξοδικά τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων Υγείας, τις παρεχόμενες προνομιακές καλύψεις, ενώ επεσήμανε τα πλεονεκτήματά τους έναντι του ανταγωνισμού. 

Στη δεύτερη ενότητα παρουσίασε τα Προγράμματα Ασφάλισης Περιουσίας της INTERLIFE και συγκεκριμένα των κατοικιών – ενυπόθηκων και μη –καταστημάτων, γραφείων, φαρμακείων, ξενοδοχείων, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και φωτοβολταϊκών, ενώ δεν παρέλειψε να δείξει παραδείγματα τιμολόγησης.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Γιάννης Βοτσαρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε  στις εξελίξεις και τα θέματα που απασχολούν την Ασφαλιστική Αγορά ενόψει της εφαρμογής της οδηγίας Solvency II, στη σταθερά ανοδική πορεία της INTERLIFE και στο ρόλο που διαδραματίζει. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ακολούθησε ένας ιδιαίτερα γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος  αφού ο προβληματισμός που αναπτύχθηκε και το εύρος των ερωτήσεων έδωσαν το στίγμα της εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχε το σύνολο των συνεργατών διαμεσολαβητών της εταιρίας στην Κρήτη.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε Wine Cocktail με πλούσιο μπουφέ όπου συνεργάτες και στελέχη της εταιρίας αντάλλαξαν απόψεις σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου