16 Νοε 2015

Tον αποτροπιασμό τους για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι εκφράζουν oι μεγάλοι ασφαλιστικοί όμιλοι της Ευρώπης

Οι μεγάλοι ασφαλιστικοί όμιλοι της Ευρώπης εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και συγκλόνισαν τη διεθνή κοινότητα.






















Στην αρχική σελίδα της AXA βρίσκεται το μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας, Henri de Castries, ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει: "Για δεύτερη φορά φέτος, το Παρίσι χτυπήθηκε από μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων που σκότωσαν τουλάχιστον 132 ανθρώπους και τραυμάτισαν πολύ σοβαρά ακόμα περισσότερους. Αγωνιζόμαστε να βρούμε λόγια για να εκφράσουμε την οδύνη μας, το φόβο μας, την οργή μας."





























Στην αρχική σελίδα της Allianz βρίσκεται η δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας, Oliver Bate: "Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με το γαλλικό λαό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή."
















Η γαλλική έκφραση "Avec vous" (Μαζί σας) βρίσκεται στην αρχική σελίδα της Generali, την οποία συνοδεύει το εξής μήνυμα:
"Είναι δύσκολο να βρούμε τις λέξεις που να μπορούν να εκφράσουν τη φρίκη μας για όσα συνέβησαν στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή.
Ίσως οι μόνοι που θα μπορούσαν να πουν κάτι είναι οι μεγάλοι στοχαστές της Γαλλίας που συνέβαλαν στη δημιουργία ενός πολιτισμού που βασίζεται στην ανοχή και την κουλτούρα στην οποία εμείς, οι απόγονοι, ζούμε σήμερα.
Ο Όμιλος Generali, στέκεται στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων, των τραυματιών, της πόλης του Παρισιού και του έθνους της Γαλλίας."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου