5 Νοε 2015

Ευρωπαϊκή Πίστη: Πλατινένιο Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής

Σημαντική διπλή διάκριση απέσπασε η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.,στο πλαίσιο των βραβείων EBEN GR.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύθηκε με το Platinum SEE G Award για το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας, κατηγορία που για πρώτη φορά φέτος παρουσιάστηκε από το EBEN GR, ενώ παράλληλα βραβεύθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά με το Χρυσό Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής και Εταιρικής Υπευθυνότητας, για το σύνολο των υπηρεσιών της.

Τα συγκεκριμένα βραβεία είναι αποτέλεσμα των αρχών της εταιρικής υπευθυνότητας που εφαρμόζει η εταιρία αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό, τη σχέση της με τους πελάτες, τη συνεισφορά στην κοινωνία αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος με ενέργειες που έχουν ως στόχο τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος.

Η Υπεύθυνη Κανονιστικής Συμμόρφωσης της εταιρίας Κατερίνα Παπαδοπούλου, σχολίασε σχετικά:
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την εταιρία μας, καθώς κατά τη συμμετοχή της στην αξιολόγηση του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής, κατάφερε να αποσπάσει δύο βραβεία, στις κατηγορίες SEE G Platinum Awards και SEE G Gold Awards. Θεωρούμε τις διακρίσεις αυτές ιδιαίτερα τιμητικές, καθώς επισφραγίζουν τις αναλλοίωτες Αρχές και Αξίες που η Διοίκηση της εταιρίας μας έχει μεταλαμπαδεύσει τόσο στο Προσωπικό της όσο και στο Δίκτυο Πωλήσεων της από την έναρξη της λειτουργίας της».

>

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου