16 Σεπ 2015

Ασφάλιση σε 4 απλά βήματα από την Allianz



Η Allianz προσφέρει ασφάλιση αυτοκινήτου σε 4 απλά βήματα με μειωμένα ασφάλιστρα έως και 18%! Ο τρόπος για να ασφαλιστείς είναι ιδιαίτερα απλός και περιλαμβάνει τα εξής 4 βήματα:

Βήμα 1ο: Συμπληρώνεις στοιχεία οδηγού και αυτοκινήτου




Στο στάδιο αυτό συμπληρώνεις τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την τιμολόγηση, τα οποία είναι τα στοιχεία του αυτοκινήτου (αριθμό κυκλοφορίας, έτος πρώτης κυκλοφορίας, μάρκα, μοντέλο, ζημιές τριετίας), στη συνέχεια τα στοιχεία του οδηγού (ημερομηνία γεννήσεως, έτη κατοχής διπλώματος, πρόσθετο οδηγό) και τον Ταχυδρομικό Κώδικα της μόνιμης κατοικίας για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

Βήμα 2ο: Επιλογή προγράμματος και διάρκειας ασφάλισης - Υπολογισμός ασφαλίστρου

Σε αυτό το στάδιο επιλέγεις διάρκεια ασφάλισης και πρόγραμμα. Στο πλαίσιο πάνω αριστερά επιλέγεις εάν επιθυμείς Τρίμηνη, Εξάμηνη ή Ετήσια διάρκεια ασφάλισης, και επιλέγεις ένα από τα 3 προγράμματα (Go, Accelerate, Full Speed) επιλέγοντας αντίστοιχα μια από τις 3 στήλες με τις καλύψεις που αναγράφει από κάτω.



Συνοπτικά, το πρόγραμμα Go παρέχει τις βασικές καλύψεις (υποχρεωτικές καλύψεις Αστικής Ευθύνης βάσει νόμου) χωρίς να περιλαμβάνει κάλυψη κλοπής. Αν θες επιπλέον καλύψεις και σε ενδιαφέρει η κάλυψη κλοπής, επιλέγεις το πρόγραμμα Accelerate και αν επιθυμείς Μικτή ασφάλεια επιλέγεις το πρόγραμμα Full Speed (επιλέγοντας στο πεδίο Ίδιες Ζημιές το ποσό της απαλλαγής που επιθυμείς).

Ακολουθούν οι επιλογές των επιπλέον καλύψεων  (Νομική Προστασία, Θραύση Κρυστάλλων, Προσωπικό Ατύχημα, Ενοικίαση Αυτοκινήτου) οι οποίες είναι προαιρετικές για να επιλέξεις όποιες εσύ κρίνεις απαραίτητες.




Στη συνέχεια, με βάση το πρόγραμμα, τις καλύψεις και τη διάρκεια ασφάλισης που επέλεξες, γίνεται τιμολόγηση και διαμορφώνεται το ασφάλιστρο για το αυτοκίνητό σου. Πριν πατήσεις το κουμπί να συνεχίσεις στο επόμενο βήμα, μην ξεχάσεις να δηλώσεις την σωστή ημερομηνία έναρξης της ασφάλειάς σου!















Βήμα 3ο: Συμπληρώνεις τα προσωπικά σου στοιχεία

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ασφάλισης (ή να κατοχυρώσεις την προσφορά ασφάλισης που διαμορφώθηκε στο προηγούμενο βήμα), καταχωρείς τα προσωπικά σου στοιχεία.













Βήμα 4ο: Επιλέγεις τρόπο πληρωμής- Ολοκλήρωση ασφάλισης


Στο τελευταίο βήμα, επιλέγεις τον τρόπο που θες να γίνει η πληρωμή του ασφαλιστηρίου. Υπάρχουν 3 επιλογές για πληρωμή: μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, μέσω Web Banking ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.



Αν η πληρωμή πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου (online), θα λάβεις ενημερωτικό μήνυμα πως η διαδικασία ασφάλισης ολοκληρώθηκε με επιτυχία και θα λάβεις άμεσα το ασφαλιστήριο στο email σου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς τη σελίδα της Allianz.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου