15 Σεπ 2015

Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε.: Ταξίδι συνεργατών στη Μύκονο

Mε ένα τριήμερο ταξίδι στη Μύκονο, στις 11-13 Σεπτεμβρίου 2015, επιβράβευσε η Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. τους συνεργάτες που πέτυχαν στον καλοκαιρινό διαγωνισμό πωλήσεων.

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και τα στελέχη της Brokers Union που ταξίδεψαν στο κοσμοπολίτικο νησί κολύμπησαν στις μοναδικές του παραλίες, περπάτησαν στα σοκάκια της χώρας, απόλαυσαν τη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προορισμό του επόμενου διαγωνισμού, του οποίου οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Οι συμμετέχοντες επιλέχθηκαν με βάση την αύξηση παραγωγής που σημείωσαν στις Γενικές Ασφάλειες, στον κλάδο Ζωής & Υγείας και στον κλάδο Πυρός κατά το χρονικό διάστημα 1/4/2015 έως 30/7/2015. 

Τους επιτυχόντες συνόδεψαν στο ταξίδι ο Πρόεδρος της Brokers Union κ. Νικόλαος Βελλιάδης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Αλέξιος Σταυρίδης, ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Δημήτρης Κύρογλου και ο Εμπορικός Διευθυντής της ICI A.E. κ. Βασίλης Κέκκης.

Η Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. θα συνεχίσει να επιβραβεύει τους συνεργάτες της που συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των παραγωγικών της στόχων και στην προσπάθεια της να βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου