28 Σεπ 2015

ΙΑΣΩ General: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου), το ΙΑΣΩ General προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ βασικό πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου το οποίο περιλαμβάνει κλινική εξέταση από καρδιολόγο, ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) και ειδικό αιματολογικό check up με χοληστερίνη, HDL, τριγλυκερίδια και ουρικό οξύ. 

Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και κλείσουν ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του ΙΑΣΩ General στο τηλ. 210-6502015 από τις 8:00 έως τις 16:00. 

Το ΙΑΣΩ General καλύπτει όλο το φάσμα της σύγχρονης κλινικής και επεμβατικής καρδιολογίας καθώς και τα επείγοντα καρδιολογικά περιστατικά σε 24ωρη βάση.
Η πρόληψη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις καρδιακές παθήσεις αφού το μεγαλύτερο ποσοστό τους θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν είχαν διαγνωστεί έγκαιρα τα συμπτώματα. Αφορά όλες τις ηλικίες και ειδικά άνω των 40 ετών συνιστάται να γίνεται πλήρης καρδιολογικός έλεγχος, εκτός εάν υπάρχει ιστορικό. 
Το ΙΑΣΩ General θα συνεχίσει να ευαισθητοποιεί το κοινό και να αναδεικνύει την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης με την προσφορά αντίστοιχων προγραμμάτων υγείας. 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: 
Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ: Νάνσυ Χριστοπούλου, τηλ.: 210 6383917, e-mail: nchristopoulou@iaso.gr 
Χρύσα Θεοδώρου, τηλ.: 210 6502660, e-mail: c.theodorou@iaso.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου