15 Σεπ 2015

"Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο" Νέα καινοτόμα υπηρεσία από την AXA

Πελατοκεντρικότητα και καινοτομία: αυτοί είναι οι δύο πυλώνες πάνω στους οποίους η ΑΧΑ σχεδίασε και υλοποίησε για πρώτη φορά στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο». Πρόκειται για μία σημαντική εφαρμογή που αξιοποιεί τα νέα ψηφιακά μέσα για να απαντήσει στις αυξημένες οικονομικές ανάγκες των καταναλωτών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έχουν σημαντική έκπτωση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου τους, όταν διανύουν έως 5.000 χιλιόμετρα σε 12 μήνες.

Το «Οδηγώ λίγο – Πληρώνω λίγο» μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της ΑΧΑ Ασφαλιστικής και είναι διαθέσιμο τόσο για τους υφιστάμενους όσο για τους νέους πελάτης της. Όσοι έχουν ήδη ασφαλίσει το αυτοκίνητό τους στην Εταιρεία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ανά πάσα στιγμή μέσα στο ασφαλιστικό έτος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο www.axa.gr

Ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, δήλωσε: «Όλοι μαζί, συνεργάτες και ανθρώπινο δυναμικό της ΑΧΑ Ελλάδας, συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τις δυνατότητες των νέων ψηφιακών μέσων για να εξυπηρετούμε με προσήλωση τους ασφαλισμένους μας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και προσαρμόζοντας τα προϊόντα μας στις ανάγκες τους, ώστε να αποτελούμε έναν σταθερό σύμμαχο για αυτούς. Το "Οδηγώ λίγο - Πληρώνω λίγο" αποτελεί μία ακόμα ενέργεια που υπηρετεί την ευγενή μας αποστολή να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να ζουν με περισσότερη ηρεμία σε κάθε στάδιο της ζωής τους.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου