25 Σεπ 2015

Eurolife ERB Ασφαλιστική: Ρίχνει φως στα "κρυφά" οφέλη της Ασφάλισης Αυτοκινήτου

Συνάντηση με ομάδα συνεργατών της εταιρείας είχε χθες η Τεχνική Διευθύντρια Γενικών Ασφαλίσεων της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, κυρία Εύη Αθανασίου, προκειμένου να τους υπογραμμίσει τα παράλληλα οφέλη τα οποία έχουν οι πελάτες της Eurolife ERB Ασφαλιστικής που διατηρούν συμβόλαιο αυτοκινήτου στην εταιρεία.
Συγκεκριμένα, η κυρία Αθανασίου επεσήμανε το γεγονός ότι κάθε πολίτης που έχει ασφαλίσει το αυτοκίνητό του στην Eurolife ERB Ασφαλιστική, δικαιούται χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, δωρεάν ιατρικές παροχές, εκπτώσεις και ειδικές τιμές για τον ίδιο και την οικογένειά του στον Όμιλο της Ευρωκλινικής. Πρόκειται για εξαιρετικά σημαντικό όφελος, ειδικά στις μέρες μας που πολλοί συμπατριώτες μας έχουν προβλήματα σχετικά με καλύψεις από τον ασφαλιστικό τους φορέα.
Επίσης η κυρία Αθανασίου τόνισε ότι μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στην Eurolife ERB Ασφαλιστική, ο πελάτης δικαιούται δωρεάν παροχές και υπηρεσίες καθώς και δωρεάν τεχνικό έλεγχο σε μια σειρά συνεργαζομένων με την εταιρεία συνεργείων, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι όσοι δικαιούνται αποζημίωση, τη λαμβάνουν με άμεσες διαδικασίες και χωρίς δική τους εκταμίευση χρημάτων.
Τέλος, αφού υπενθύμισε ότι τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου εκτός από 12μηνη και εξάμηνη διάρκεια, τώρα μπορούν να έχουν και τρίμηνη, η κυρία Αθανασίου κάλεσε τους συνεργάτες της Eurolife ERB Ασφαλιστικής να υποδεικνύουν στους πελάτες την πιθανότητα να έχουν και πρόσθετα οφέλη, όπως π.χ. χαμηλότερα ασφάλιστρα σε περίπτωση ασφάλισης δεύτερου οχήματος, οφέλη για ασφαλίσεις αυτοκινήτων παντρεμένου ζεύγους, επαγγελματικής ιδιότητας, προσεκτικού οδηγού κλπ. Πρόσθεσε δε ότι τα ασφάλιστρα μπορούν να καταβληθούν σε 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα Eurobank, αλλά κι επιστροφή χρημάτων (3%) εάν τα ασφάλιστρα πληρώνονται με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα Eurobank που μετέχει σε πρόγραμμα επιβράβευσης.
Η κυρία Αθανασίου ενέταξε όλα αυτά τα παράπλευρα οφέλη που έχει καθένας που έχει ασφαλίσει το αυτοκίνητό του στην εταιρεία, στην πάγια στρατηγική της Eurolife ERB Ασφαλιστικής να λειτουργεί ως δύναμη σταθερότητας και να παρέχει αίσθημα ασφάλειας στους πελάτες της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου