15 Σεπ 2015

My Doctors: Ένας Πολύτιμος Οδηγός Υγείας

To Μy Doctors είναι ένας έντυπος και ηλεκτρονικός οδηγός Υγείας που λειτουργεί ως πολύτιμο εργαλείο εύρεσης ιατρών, ιατρικών κέντρων και λοιπών ιατρικών παροχών.
Γεννήθηκε από την ανάγκη όλων μας να βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα ιατρούς και ιατρικά κέντρα και να έχουμε πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε καλύτερες τιμές.

Ο έντυπος οδηγός

Ο Έντυπος οδηγός είναι ετήσιος. Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις εκδόσεις (Κέντρο Αθήνας- Νότια Προάστια- Βόρεια Προάστια) και προχωράμε στην έκδοση ενιαίου τεύχους για το Νομό Αττικής, που θα κυκλοφορήσει με τη μορφή ένθετου από γνωστή εφημερίδα.

Ο έντυπος οδηγός περιέχει πληροφορίες για ιατρούς, διαγνωστικά κέντρα, επιστημονικά άρθρα, αφιερώματα υγείας, ενω στην πρώτη σελίδα του υπάρχει η εκπτωτική κάρτα My Doctors, που εξασφαλίζει στον κάτοχο της  εκπτώσεις σε ιατρικές παροχές για ένα ολόκληρο χρόνο, χωρίς καμμία απολύτως χρέωση.

Ο ηλεκτρονικός οδηγός 

Η ηλεκτρονική διεύθυνση
www.mydoctors.gr φιλοξενεί όλο το πληροφοριακό υλικό των έντυπων εκδόσεων, καθώς και επίκαιρα ιατρικά άρθρα και βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις ιατρών.

Επίσης, οι επισκέπτες της σελίδας μπορούν να εκτυπώσουν και να χρησιμοποιήσουν τις εκπτωτικές κάρτες, χωρίς καμία δέσμευση!

Επισκεφτείτε το www.mydoctors.gr για ιατρικές πληροφορίες, κάνετε Like στο facebook για να ενημερώνεστε καθημερινά για θέματα υγείας και  ακολουθείστε μας στο Twitter!

1 σχόλιο: