9 Σεπ 2015

INTERAMERICAN και COSMOTE συνεργάζονται στην ασφάλιση οχημάτων από την Anytime

Μία δυναμική συνεργασία προώθησης της προνομιακής ασφάλισης οχημάτων από την Anytime (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών) ξεκίνησαν η INTERAMERICAN και η COSMOTE, αποκλειστικά για τους συνδρομητές της εταιρείας τηλεφωνίας και στο πλαίσιο του προγράμματος προνομίων “COSMOTE Deals for You”. Η συνεργασία βασίζεται στο υψηλό κύρος και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών των δύο εταιρειών, που είναι από τις κορυφαίες στον χώρο τους, ενώ διαπνέεται από την κοινή εστίαση στον πελάτη.

Συγκεκριμένα, επιπλέον της εκπτωτικής τιμής που παρέχει ήδη η Anytime (25%), η COSMOTE επιβραβεύει τους συνδρομητές της προσθέτοντας έκπτωση 5%. Οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν ένα ψηφιακό κωδικό μέσω της υπηρεσίας “Deals for You”, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαδικασία επιλογής του συμβολαίου εκ μέρους τους διαδικτυακά (anytimeonline.gr) ή τηλεφωνικά.

Με την εν λόγω παροχή οι συνεργαζόμενες εταιρείες στοχεύουν στην υψηλότερη ικανοποίηση και επιβράβευση της προτίμησης ενός ευρέως πελατειακού κοινού, εξοικειωμένου με τη χρήση του ψηφιακού περιβάλλοντος. Η Anytime της INTERAMERICAN, που ξεκίνησε δραστηριότητα πρωτοποριακά για τη χώρα μας το 2006, αποτελεί την κορυφαία απευθείας ασφάλιση οχημάτων –μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου– σε ανάπτυξη εργασιών και σε επενδύσεις για υποδομές στην Ελλάδα, με περισσότερους από 3 εκατ. επισκέπτες του website ετησίως (στοιχεία 2014) και ικανοποίηση πελατών, σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρείας, 94%.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου