29 Σεπ 2015

ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική: Συνεργασία με GLASSDRIVE

Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, πιστή στη δέσμευσή της για καθημερινή βελτίωση των υπηρεσιών της και έχοντας πάντα στο επίκεντρο την φροντίδα του πελάτη και του συνεργάτη της, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την GLASSDRIVE, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες για την θραύση κρυστάλλων. Η εταιρία GLASSDRIVE, είναι εξειδικευμένη στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων παρέχοντας πιστοποιημένα γνήσια ανταλλακτικά. 

Με τη νέα αυτή συνεργασία, οι πελάτες της ΟΡΙΖΩΝ Α.Ε.Γ.Α θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται άμεσα, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, από το πανελλαδικό δίκτυο της Glassdrive που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, 45 σταθμούς Glassdrive, 15 κινητές μονάδες, καθώς και πάνω από 90 συνεργάτες σε όλη την χώρα, καλύπτοντας το σύνολο της Επικράτειας.

Η Glassdrive παρέχει για τους ασφαλισμένους της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής εξαιρετικές υπηρεσίες όπως πιστοποιητικό γνησιότητας των κρυστάλλων που τοποθετεί, γραπτή εγγύηση εργασίας "εφ’ όρου ζωής" για τα υλικά και τις εργασίες αντικατάστασης των κρυστάλλων κλπ.

Η παρουσία μας στον ασφαλιστικό χώρο από το 1964 είναι συνυφασμένη με την ποιοτική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση όλων όσων συναναστρέφονται μαζί μας, γεγονός που μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε το μέλλον με όραμα και αισιοδοξία, στηριζόμενοι στην υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια, τις ισχυρές ανταφαλιστικές μας συνεργασίες και τις συνεχείς επενδύσεις μας στον άνθρωπο και τις νέες τεχνολογίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου