7 Οκτ 2015

Interasco : Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών στην Κούβα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 14 μέχρι τις 22 Ιουνίου 2015, το προγραμματισμένο 8-ήμερο ταξίδι πωλήσεων της  Interasco Α.Ε.Γ.Α. στην Κούβα.

Περισσότεροι από πενήντα επιτυχόντες συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νησί των επαναστατών και να περιπλανηθούν στα σοκάκια της αποικιακής Αβάνας, απολαμβάνοντας την πιο γνωστή πτυχή της κουλτούρας της «τη μουσική!».

Η Κούβα είναι μία χώρα που τους μάγεψε, τους εξέπληξε και τους εντυπωσίασε, αφού γνώρισαν από κοντά το ιστορικό κέντρο της  HABANA VIEJA, με τα πανέμορφα κτήρια, τις εκκλησίες & τα μουσεία.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και εξαιρετικά φιλικό πνεύμα που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν,  την υπέροχη εξωτική παραλία του ΒΑΡΑΔΕΡΟ,  να περιηγηθούν σε περιοχές μοναδικού φυσικού κάλλους με πλούσια βλάστηση & σπάνιο ζωικό κόσμο,  κάνοντας μπάνιο μαζί με τα δελφίνια στο CAYO BLANCO, κάτι όπου κατά γενική ομολογία… τους έμεινε αξέχαστο!!!

Τέλος, επισκέφτηκαν το μαυσωλείο του Che Guevara και τη φημισμένη αποικιακή πόλη του TRINIDAD, όπου πραγματικά έχει μείνει ανεξίτηλη στο πέρασμα του χρόνου!

Τους συνεργάτες συνόδευσαν, ο Πρόεδρος της Interasco κ. Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κάρολος Σαϊας, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing κ. Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πωλήσεων κα Ναταλία Γιαννιού καθώς και ο Διευθυντής Ζημιών κ. Ιωάννης Μαλλιαρός.

Η Interasco ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες  για την παρουσία τους και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να επιβραβεύει κάθε επιτυχία τους, ανανεώνοντας για την επόμενη χρονιά το ραντεβού τους στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου