8 Οκτ 2015

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέα ιστοσελίδα και ανανεωμένη παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Με μία νέα εταιρική ιστοσελίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ydrogios.gr και αναβαθμισμένη παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η Υδρόγειος Ασφαλιστική ενισχύει την προβολή και επικοινωνία της στο Διαδίκτυο.

Προβάλλοντας τη σύγχρονη οπτική και πελατοκεντρική φιλοσοφία της Υδρογείου, η νέα εταιρική ιστοσελίδα διαθέτει σύγχρονο και καλαίσθητο σχεδιασμό, απλοποιημένη δομή και είναι σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται δυναμικά σε οποιαδήποτε οθόνη, προσφέροντας άμεση και εύκολη πλοήγηση τόσο από PCs όσο και από κινητά και tablets. Μέσα από ένα ιδιαίτερα φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον, ο χρήστης μπορεί άνετα και γρήγορα να ενημερωθεί, μεταξύ άλλων, για όλο το εύρος των ασφαλιστικών προϊόντων της Υδρογείου, τις υπηρεσίες και τα προνόμια που αυτή προσφέρει, το δίκτυο, τις αξίες και τα νέα της.  

Παράλληλα, μέσω της ενισχυμένης της παρουσίας σε δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Youtube, η Υδρόγειος αναπτύσσει την αμφίδρομη επικοινωνία και παρέχει στους φίλους της  τη δυνατότητα να μοιραστούν ενδιαφέρον περιεχόμενο που αφορά την εταιρεία και τις δράσεις της αλλά και τη σημασία της ασφάλισης και προστασίας στη ζωή μας. 

Η ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας και η επικοινωνία μέσω των social media εντάσσονται στο ευρύτερο πλάνο ψηφιακού marketing της Υδρογείου που υλοποιείται σε συνεργασία με τη Netwise.
 
Επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα της Υδρογείου: www.ydrogios.gr 
Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/ydrogiosinsurance
ή δείτε μας στο Youtube: www.youtube.com/ydrogiosinsurance



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου