20 Οκτ 2015

Τελευταία ημέρα παράτασης για έλεγχο ΚΤΕΟ!

Λήγει σήμερα η παράταση των 20 ημερών για τη χρήση της ευνοϊκής ρύθμισης ΚΤΕΟ για τη διενέργεια περιοδικού τεχνικού ελέγχου.

Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη εκ των τριών καταληκτικών ημερομηνιών, την 30η Σεπτεμβρίου 2015, δόθηκε παράταση 20 ημερών μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2015, λόγω μεγάλης προσέλευσης οχημάτων και προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοχοι οχημάτων για τα 
οποία το χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης διενέργειας περιοδικού τεχνικού ελέγχου είχε παρέλθει έως τις 30-06-2014. 


Οι ενδιαφερόμενοι αυτής της κατηγορίας, το διάστημα της παράτασης των είκοσι ημερών μπορούν να κάνουν χρήση της ευνοϊκής ρύθμισης, περί καταβολής μειωμένου πρόσθετου ειδικού τέλους προσκομίζοντας το όχημα τους σε ΚΤΕΟ για τη διενέργεια περιοδικού τεχνικού ελέγχου. Για την ίδια κατηγορία οχημάτων μέχρι και την ημερομηνία παράτασης της πρώτης καταληκτικής προθεσμίας, δηλαδή στις 20 Οκτωβρίου 2015 θα καταβάλλεται μειωμένο τέλος (33 ευρώ για ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα), ενώ μετά την παρέλευση της νέας προθεσμίας, για το διάστημα από 21 Οκτωβρίου 2015 έως 31 Δεκεμβρίου 2015 θα καταβάλλεται το πλήρες (αναλογούν) πρόσθετο ειδικό τέλος (65 ευρώ για ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα).


Αν ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία, θα πρέπει να σπεύσετε σήμερα για να προλάβετε την ευνοϊκή ρύθμιση, αν και θα χρειαστεί να έχετε αρκετή υπομονή καθώς οι ουρές είναι μεγάλες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου