24 Οκτ 2015

Υπολόγισε τη σύνταξή σου εύκολα, γρήγορα… σήμερα!

Έχεις πεισθεί ότι το δημόσιο δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τη σύνταξη που δικαιούσαι για τα… χρυσά σου χρόνια; Έχεις πάρει την απόφαση να εμπιστευθείς μια από τις πολλές Ασφαλιστικές εταιρείες για να διαχειρισθεί τη συνταξιοδότηση σου;
Τότε είσαι σε καλό δρόμο. Το επόμενο βήμα – εξίσου σημαντικό – είναι να διαλέξεις και τον Ασφαλιστή που θα εμπιστευτείς τα ευαίσθητα προσωπικά σου στοιχεία (τα οικονομικά σου).
Μια δύσκολη διαδικασία που προϋποθέτει να είσαι απαιτητικός όσον αφορά τη σχέση σου μαζί του. Εκείνος και ξέρει αλλά και μπορεί να βρει σε συνεργασία μαζί σου τι είναι αυτό που ψάχνεις. Πόσα λεφτά θα μπορείς να έχεις αποταμιεύσει μέχρι την ηλικία που εσύ θες να συνταξιοδοτηθείς (και όχι την ηλικία που το κράτος σου ορίζει) αλλά και σε τι μορφή τα θες (εφάπαξ, τμηματικά).
Πώς όμως θα υπολογίσεις μόνος σου πόσα χρήματα θα χρειαστείς την ημέρα που ΘΑ συνταξιοδοτηθείς; Θες να υπολογίσεις τη σύνταξή σου βάσει των διαθέσιμων χρημάτων που έχεις σήμερα ή βάσει της σύνταξης που ιδανικά θα ήθελες να έχεις; Την απάντηση δεν την έχουμε εμείς αλλά η Eurolife Ασφαλιστική που μέσα από την ιστοσελίδα της, σου υπολογίζει τη σύνταξή σου απλά, γρήγορα και άμεσα.
Όχι δεν σου ζητάει ούτε να γίνεις πελάτης της ούτε να δώσεις κάποιο e-mail για να σε… “τσιμπήσει” στο μέλλον. Στο προσφέρει δωρεάν για να συνειδητοποιήσεις και μόνος σου την υπεραξία που προσφέρει ένα ιδιωτικό συμβόλαιο σύνταξης.
Αν θες λοιπόν να υπολογίσεις – στην ηρεμία του σπιτιού σου – πόσο θα σου κοστίσει για να έχεις τη σύνταξη που επιθυμείς στην ηλικία που επιθυμείς κλίκαρε στο παρακάτω Link:
Μια διαδικασία που ακολουθήσαμε και μόνοι μας με σκοπό να αξιολογήσουμε την υπηρεσία.
Για έναν άντρα λοιπόν, 32 ετών που επιθυμεί ισόβια εγγυημένη σύνταξη και που έχει να διαθέσει για αποταμίευση 100 ευρώ το μήνα με σκοπό να συνταξιοδοτηθεί στα 63 τα αποτελέσματα που μας έβγαλε η εφαρμογή ήταν τα εξής:
Ο ενδιαφερόμενος στην ηλικία των 63 θα λάβει από μερίσματα (αν υπάρχουν από υπεραποδόσεις) περίπου το ποσό των 20.000 ευρώ ενώ η σύνταξη που θα λαμβάνει για το υπόλοιπο της ζωής του υπολογίσθηκε για την ισόβια εγγυημένη σύνταξη στα 309,22 ευρώ το μήνα ενώ για την εφάπαξ καταβολή στα 73.143,30 ευρώ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
(Πηγή: Insurancedaily.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου