22 Οκτ 2015

Σημαντική δραστηριότητα στην ασφάλιση υγείας καταγράφει η INTERAMERICAN

Σε ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς, παρά το περιβάλλον της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας, κινείται η παραγωγική δραστηριότητα της INTERAMERICAN στις ασφαλίσεις υγείας. Το γεγονός επιβεβαιώνει τις αυξημένες και επιτακτικές ανάγκες των πολιτών στη φροντίδα της υγείας. Η εταιρεία στο κλείσιμο του εννεαμήνου (Ιανουάριος – Σεπτέμβριος) παρουσιάζει μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα στην υγεία της τάξεως των 61 εκατ. ευρώ, που είναι και η πρόβλεψη για το φετινό εννεάμηνο, προσεγγίζοντας τα ασφάλιστρα του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2014. Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει επιτύχει αύξηση 8% νέων πελατών υγείας από το δίκτυο Agency και σημαντική μείωση ακυρώσεων (μείον 9%). 

Παράλληλα, η INTERAMERICAN συνεχίζει να επενδύει στις υποδομές υγείας που διαθέτει, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα τη μεταστέγαση και αναβάθμιση του ιδιόκτητου πολυϊατρείου Medifirst για πρωτοβάθμια φροντίδα, στην περιοχή της Αργυρούπολης Αττικής. Η λειτουργική δύναμη του Δικτύου Υγείας της εταιρείας σε όλη την επικράτεια ενισχύεται συνεχώς και το Δίκτυο αριθμεί, πλέον, 1.395 συνεργαζόμενους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων με ειδικότερη ομάδα 522 χειρουργών – ειδικών συνεργατών που αμείβονται απευθείας από την INTERAMERICAN, χωρίς εμπλοκή του ασφαλισμένου που χειρουργείται. Ακόμη, στο Δίκτυο περιλαμβάνονται 256 συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα, 19 συνεργαζόμενες κλινικές και μαζί με το πολυϊατρείο, η ιδιόκτητη κλινική Αθηναϊκή Mediclinic στο κέντρο της Αθήνας. Η εταιρεία έχει συστήσει και ειδικό Δίκτυο Προασφαλιστικού Ελέγχου, με 134 ιατρούς και 67 διαγνωστικά κέντρα. 

“Μοναδικός τρόπος για να προστατευθεί το αγαθό της υγείας χωρίς οι πολίτες να επιβαρύνονται με υψηλό κόστος για επαρκή και αποτελεσματική κάλυψη, είναι να οδηγηθούμε μέσα από τον ανασχεδιασμό του συστήματος σε μία δομημένη συμπληρωματικότητα και συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα. Η ασφαλιστική τεχνογνωσία και η διεθνής εμπειρία που φέρει η INTERAMERICAN, αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιάς ποιοτικής και αποτελεσματικά υπεύθυνης δραστηριότητας στον τομέα των ασφαλίσεων υγείας” επισημαίνει ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής Ζωής & Υγείας της εταιρείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου